Op zondag 26 mei 2019 sluiten we traditiegetrouw het recreatieve seizoen af met de OTM-happening in Sporthal Bourgoyen, Driepikkelstraat, Gent. Een dagje fun, sfeer en ambiance voor jong en oud!

Op de happening kunnen de gymnasten hun oefeningen tonen aan het grote publiek (en een jury). De kleuters krijgen een leuk en uitdagend parcours.

De kleuters worden verwacht om 13u00. Zij mogen broertjes, zusjes en vriendjes meebrengen die ook mogen meeturnen.  Om het extra leuk te maken vragen wij dat elke kleuter tijdens het parcours begeleid wordt door een volwassene. Op het einde krijgen de kleuters een leuk aandenken! Er is gezamenlijke opwarming van 13u00 tot 13u30. Het parcours start om 13u30 tot 14u30.

Basisgym (basistumbling + gymstars) worden verwacht om 14u00. Op een speelse manier doorlopen zij tal van oefeningen van verschillende gymnastiekdisciplines. Einde voorzien om 15u30.

Recreatieve acro, mini’s en beloften komen om 15u30 (tot 17u30). Ook zij zullen tonen wat ze het voorbije seizoen allemaal geleerd hebben.

Na de OTM-happening zijn er geen trainingen meer voor mini’s, kleuters en basisgym. De gymnasten van recreatieve acro en beloften trainen door tot eind juni!

Graag rekenen wij opnieuw op ouders die kunnen helpen bij de inschrijvingen van de kinderen en het opstellen en opruimen van de zaal. Indien u zich een uurtje kan vrijmaken, graag een seintje naar Marthe (recreatievegym@otmgent.be).

Neem deel en kom kijken naar dit evenement! Breng gerust veel supporters mee! Het ‘grote publiek’ mag helemaal gratis binnen om de gymnasten aan het werk te zien.