Op zaterdag 21/9 en 5/10 organiseren we samen met acrofotobe een fotoshoot ten voordele van de EK Teams die volgende maand naar Holon in Israël reizen voor het EK Acro.

Op 21/9 in de voormiddag nemen we van alle jongste gymnasten foto’s op de balk of trampoline, de gymnasten krijgen een code om online de foto’s te bekijken en bestellen op deze site, levering van de foto’s op het benefiet van 5/10!

Deelname aan de fotoshoot is volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen! De opbrengsten van de bestellingen gaan integraal naar de club.

Gymnasten uit de andere groepen zijn welkom op 5/10 en kunnen voor, na of tijdens (af te stemmen met de trainers) hun training even langskomen op terrein A in de Bourgoyen.

Trek je mooiste turnpak aan en breng een stralende glimlach mee! Op de foto met je acro partner(s)? Voorzie dan samen eenzelfde outfit zoals je OTM topje / t-shirt en een zwarte short.

Indien mogelijk verwerken en printen we de foto’s onmiddellijk, mocht dat niet mogelijk zijn dan volgt de levering in de Bourgoyen uiterlijk twee weken na de fotoshoot.

We zijn aanwezig van 12u tot 18u, tot dan!